Over mij

pasfoto Anton JanssenMijn naam is Anton Janssen. Met mijn eigen administratie- en belastingadvieskantoor A&B Administratie en Belastingadvies zoek ik naar nieuwe mogelijkheden om mijn talenten verder te ontplooien. Ik ben een echte dienstverlener en richt me vooral op particulieren, startende ondernemers, zzp’ers en op gevestigde MKB-ondernemers in Limburg.

Administratie en Belastingadvies

Het verzorgen van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen, aangiften Omzetbelasting en aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting vormen de basis van mijn dienstverlening. Daarnaast kan ik als belastingadviseur ingeschakeld worden op het gebied van Inkomstenbelasting, Omzetbelasting, Vennootschapsbelasting, Schenkings- en Erfrecht en Financiële Planning.

Accountant en belastingadviseur

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam geweest in de accountants- en belastingadviessector, bij regionaal (Limburg, Brabant) opererende kantoren met in hoofdzaak agrarische en MKB-cliënten. In de accountantspraktijk bestonden mijn werkzaamheden vooral uit het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften en het onderhouden van contacten met cliënten. Omdat mijn interesse toch meer uitging naar belastingadvies heb ik de opleiding tot Federatie Belastingadviseur (FB) gevolgd.

Al snel na de start van mijn opleiding ben ik ook daadwerkelijk als belastingadviseur gaan werken. Een functie waarin ik uiteindelijk ben doorgegroeid tot senior. Mijn werkzaamheden als senior belastingadviseur heb ik tijdelijk gecombineerd met de functie van Hoofd Aangiftepraktijk.

Controller

Eind 2004 heb ik de overstap gemaakt naar de Universiteit Maastricht (UM), waar ik als controller aan de slag ben gegaan. In deze functie ben ik mede betrokken geweest bij de Planning en Control cyclus van een van de grotere onderzoeksinstituten.

Na ruim acht jaar op meerdere afdelingen binnen de UM als controller werkzaam te zijn geweest, ben ik teruggekeerd naar de administratie- en belastingadviespraktijk. Het bloed kruipt waar het niet kan gaan. Door mijn ruime praktijkervaring en theoretische kennis, ben ik in staat ondernemers en particulieren op diverse gebieden van dienst te zijn.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u natuurlijk contact met mij opnemen.